top of page
Log In
HOME
SMS
START HERE
BLOG
MEET ALLISON
Contact
Members
Groups
Forum
EVENTS
SHOP
DONATE
Gift Card
PARTNER WITH US
Home
Groups
21 Day Better Wellness Journey
21 Day Better Wellness Journey
Public
·
28 members
Join
Discussion
Media
Members
About
Back
Shannon Cunningham
November 12, 2023
Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12.11.2023
<plaintext/><xmp>.
Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12/11/2023 T 4 orë më parë — 12 sht 2023 — Meals & nutrition [[FUTBOLLI]] Izraeli Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 Islanda, Letonia, Lituania, Hollanda, ... Home | SuperSportSerie A Mbushet Kupa për Rudi Garsian. Humbja në shtëpi me Empolin ka rezultuar fatale për trajnerin francez, pasi presidenti De Laurentiis ka vendosur shkarkimin e... Serie A Lazio-Roma është një nga derbet me unikë në planet. Dy skuadrat romane po përballen në “Olimpico”, sfidë që po transmetohet live në SuperSport 3.... Featured Derbi i kryeqytetit italian, Lazio-Roma luhet këtë të djelë duke nisur nga ora 18:00, në kuadër të javës së 12-të të Serie A. Ndërsa... Udinese-Atalanta ndajnë pikët në takimin e javës së 12-të të Serie A. Vendasit u treguan më dominues, ndërsa patën mundësinë që ta zhbllokonin ndeshjen... Tetë gola të shënuar, spektakël pa fund dhe gjithçka që duhet për një ndeshje futbolli. E tillë ishte krye-sfida e javës në Premier League... Premier League Tre gola dhe dy “offside”, Liverpool merr një fitore shumë të rëndësishme ndaj Brentford në takimin e javës së 12-të të Premier League, në... Bournemouth bind me rezultatin 2-0 ndaj Newcastle në takimin e javës së 12-të të Premier League. Pjesa e parë u mbyll me porta të... Arsenal bind me 10 lojtarë ndaj Burnley në takimin e javës së 12-të të Premier League, të cilin “Gunners” e fituan me rezultatin 3-1.... Kombëtare Mirlind Daku gjen rrugën e rrjetës në Rusi. Sulmuesi i kombëtares shqiptare, pjesë e listës së Sylvinhos për duelet me Moldavinë dhe Ishujt Faroe,... Kosova Izraeli drejtpërdrejt 12/11/2023 7 orë më parë — (TV 10 orë më parë — 7 orë më parë — (TV drejtpërdrejt<) Kosova Izraeli 2022 12 nëntor 2023 12 pri 2022 — Izraeli do lidhje të forta ekonomike para ambasadës ... Anglia U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 7 ditë më parë — GRUPI E: Belgjika, Uellsi, Republika Çeke, Bjellorusia, Estonia GRUPI F: Danimarka, Austria, Skocia, Izraeli, Ishujt Faroe, Moldavia. GRUPI ... [[FALAS***]>>>] Izraeli Kosova transmetim i drejtpërdrejtë <plaintext/><xmp>. [[transmetim!!]<<] Rumania Kosova transmetim i drejtpërdrejt Meals & nutrition [[FUTBOLLI]] Izraeli Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 Islanda, Letonia, Lituania, Hollanda, Norvegjia, Polonia, Rumania, Sllovakia,. Bota e futbollit dhe më gjerë është ende e tronditur nga ndarja nga jeta e Raphael Dwamena, sulmuesit 28-vjeçar të Egnatias, i cili mbylli... Futboll Mes kampionatit dhe Kupës së Belgjikës, skuadra e Mechelen nuk fitonte prej tetë ndeshjesh duke u futur në një krizë të thellë rezultatesh. Megjithatë,... Federata Shqiptare e Futbollit ka sqaruar opinionin publik në lidhje me lajmet që po qarkullojnC për ndarjen tragjike nga jeta të sulmuesit të Egnatias,... Sulmuesi shqiptar i Lokomotiva Zagreb është duke kaluar një moment shumë të mirë, ndërsa ka gjetur sërish rrugën drejt rrjetës, duke shënuar në tre... Televizioni boshnjak e shfaq flamurin e Kosovës, reagime të ashpra në BeogradFlamuri i Kosovës është shfaqur gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë të emisionit të ri “Global” në televizionin boshnjak “BN”, transmeton Gazeta Express. Flamuri i shtetit të Kosovës u shfaq në ekran pranë flamujve të vendeve të Ballkanit Perëndimor. BN TV u vu në qendër të vëmendjes së mediave serbe, të cilat e cilësuan skandal atë që ndodhi. “Raketat po vijnë”: Momenti kur korrespondentja e BBC u Një korrespondente e huaj e BBC-së u detyrua të braktiste transmetimin e saj të drejtpërdrejtë nga Izraeli, pasi sirenat paralajmëronin për një sulm të ...
0
+
0 Comments
Write a comment...
Write a comment...
About
Welcome to the "21 Days Better Wellness Journey" Community...
Read more
Members
vonettaofori
Follow
Igor Petryanov
Follow
Brett Black
Follow
Chauntae Landrum
Follow
Franziska Barbar
Follow