top of page

21 Day Better Wellness Journey

Public·28 members

Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12.11.2023

<plaintext/><xmp>.

Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12/11/2023 T 4 orë më parë — 12 sht 2023 — Meals & nutrition [[FUTBOLLI]] Izraeli Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 Islanda, Letonia, Lituania, Hollanda, ... Home | SuperSportSerie A Mbushet Kupa për Rudi Garsian. Humbja në shtëpi me Empolin ka rezultuar fatale për trajnerin francez, pasi presidenti De Laurentiis ka vendosur shkarkimin e... Serie A Lazio-Roma është një nga derbet me unikë në planet. Dy skuadrat romane po përballen në “Olimpico”, sfidë që po transmetohet live në SuperSport 3.... Featured Derbi i kryeqytetit italian, Lazio-Roma luhet këtë të djelë duke nisur nga ora 18:00, në kuadër të javës së 12-të të Serie A. Ndërsa... Udinese-Atalanta ndajnë pikët në takimin e javës së 12-të të Serie A. Vendasit u treguan më dominues, ndërsa patën mundësinë që ta zhbllokonin ndeshjen... Tetë gola të shënuar, spektakël pa fund dhe gjithçka që duhet për një ndeshje futbolli. E tillë ishte krye-sfida e javës në Premier League... Premier League Tre gola dhe dy “offside”, Liverpool merr një fitore shumë të rëndësishme ndaj Brentford në takimin e javës së 12-të të Premier League, në... Bournemouth bind me rezultatin 2-0 ndaj Newcastle në takimin e javës së 12-të të Premier League. Pjesa e parë u mbyll me porta të... Arsenal bind me 10 lojtarë ndaj Burnley në takimin e javës së 12-të të Premier League, të cilin “Gunners” e fituan me rezultatin 3-1.... Kombëtare Mirlind Daku gjen rrugën e rrjetës në Rusi. Sulmuesi i kombëtares shqiptare, pjesë e listës së Sylvinhos për duelet me Moldavinë dhe Ishujt Faroe,... Kosova Izraeli drejtpërdrejt 12/11/2023 7 orë më parë — (TV 10 orë më parë — 7 orë më parë — (TV drejtpërdrejt<) Kosova Izraeli 2022 12 nëntor 2023 12 pri 2022 — Izraeli do lidhje të forta ekonomike para ambasadës ... Anglia U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 7 ditë më parë — GRUPI E: Belgjika, Uellsi, Republika Çeke, Bjellorusia, Estonia GRUPI F: Danimarka, Austria, Skocia, Izraeli, Ishujt Faroe, Moldavia. GRUPI ... [[FALAS***]>>>] Izraeli Kosova transmetim i drejtpërdrejtë <plaintext/><xmp>. [[transmetim!!]<<] Rumania Kosova transmetim i drejtpërdrejt Meals & nutrition [[FUTBOLLI]] Izraeli Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 Islanda, Letonia, Lituania, Hollanda, Norvegjia, Polonia, Rumania, Sllovakia,. Bota e futbollit dhe më gjerë është ende e tronditur nga ndarja nga jeta e Raphael Dwamena, sulmuesit 28-vjeçar të Egnatias, i cili mbylli... Futboll Mes kampionatit dhe Kupës së Belgjikës, skuadra e Mechelen nuk fitonte prej tetë ndeshjesh duke u futur në një krizë të thellë rezultatesh. Megjithatë,... Federata Shqiptare e Futbollit ka sqaruar opinionin publik në lidhje me lajmet që po qarkullojnC për ndarjen tragjike nga jeta të sulmuesit të Egnatias,... Sulmuesi shqiptar i Lokomotiva Zagreb është duke kaluar një moment shumë të mirë, ndërsa ka gjetur sërish rrugën drejt rrjetës, duke shënuar në tre... Televizioni boshnjak e shfaq flamurin e Kosovës, reagime të ashpra në BeogradFlamuri i Kosovës është shfaqur gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë të emisionit të ri “Global” në televizionin boshnjak “BN”, transmeton Gazeta Express. Flamuri i shtetit të Kosovës u shfaq në ekran pranë flamujve të vendeve të Ballkanit Perëndimor. BN TV u vu në qendër të vëmendjes së mediave serbe, të cilat e cilësuan skandal atë që ndodhi. “Raketat po vijnë”: Momenti kur korrespondentja e BBC u Një korrespondente e huaj e BBC-së u detyrua të braktiste transmetimin e saj të drejtpërdrejtë nga Izraeli, pasi sirenat paralajmëronin për një sulm të ...

About

Welcome to the "21 Days Better Wellness Journey" Community...
bottom of page