top of page

21 Day Better Wellness Journey

Public·28 members

Kosova Izraeli drejtpërdrejt live 12.11.2023 Futbolli

Spitalet kryesore të Gazës pezullojnë operimet teksa Izraeli gjuan Hamasin · Lajme. Gjykata e Tiranës e lë në arrest shtëpie gruan që braktisi fëmijën e saj ...

Kosova Izraeli drejtpërdrejt 12 nëntor 2023 Transmeto 8 tet 2 orë më parë — Kosova Izraeli drejtpërdrejt 12 nëntor 2023 Transmeto 8 tet 2023 — Dhe, përfshirja në luftë e shtetit izraelit mund të ndikojë drejtpërdrejt ... Gazeta Express - LAJMI I FUNDIT ... Live. T7 - Drejtpërdrejt. Ka vendosje të produkteve. Vlerëso videon. Mbyll. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7 Kosova – Izraeli, publikohen formacionet zyrtare · Sport ... (Falas#) Kosova Izraeli drejtpërdrejt live 12 nëntor 2023 La 11 orë më parë — (Falas#) Kosova Izraeli drejtpërdrejt live 12 nëntor 2023 Lajmet e fundit per ate qe ndodh ne Kosove e jashte saj i gjeni ne Klankosova.tv. Dukagjini - www.dukagjini.com Kosova · Kosovë – Izrael, formacionet zyrtare. 12 Nëntor, 2023, 19:47. Kombëtarja e Kosovës sonte do të luajë ndeshjen miqësore ndaj Izraelit. Kosova dhe ... Kosova Izraeli drejtpërdrejt live 12.11.2023 2 orë më parë 1 orë më parë — Kosova Izraeli drejtpërdrejt live 12.11.2023 Falas 16 tet 20 10 orë më parë — U21 drejtpërdrejt live 8 shtator Izraeli, Bullgaria, Kosova ... [[[LIVE SPORT@@@]]@@@] Rumania Kosova transmetim i ((HD LIVE-)) Rumania Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 4 ditë më parë — (HD Meals & nutrition [[FUTBOLLI]] Izraeli Kosova transmetim i drejtpërdrejtë ... Kosova Izraeli drejtpërdrejt live 12 nëntor 2023 TV drejtpër 1 ditë më parë — Kosova Izraeli drejtpërdrejt live 12 nëntor 2023 TV drejtpërdrejt. 25 mar 2023 — https://hesgoal-tv.io/live/10318/980477/israel-vs-kosovo/?id=3 ... Bota Sot Çdo herë që ish padroni i saj Hashim Thaçi përmendet për bëmat e tija jo... LIVE Kosova - Izraeli, bastet befasojnë me koeficiente · Futboll 37 minuta më parë ... (((Sporti##))) Izraeli Kosova drejtpërdrejt live 25 mars 2023 (Sporti##))) Izraeli Kosova drejtpërdrejt live 25 mars 2023 Julian Nagelsmann nuk është më trajneri i Bayernit, pavarësisht se 35-vjeçari ishte në garë për ... Ballina - Gazeta10Gazeta10 Facebook Instagram Youtube Menu Kanal10 Lajme Sport 10+ Search KANAL 10 LIVE VIDEO TE KANAL 10 VIDEO “Vuçiqi nuk ulet me mu” – Deliu për Kurtin: Vazhdimësi e prodhimit të mashtrimit ndaj qytetarëveVIDEO Pantina e pyet Matoshin: A e akuzon Ramush Haradinajn që ia humbi Kosovës 10 vjet? VIDEO Debat i ashpër: Aleati ynë tha “mos folni palidhje” – mbështetje Qeverisë, ta kryejmë këtë punëVIDEO A e shkatërron Kosovën Asociacioni?! VIDEO Matoshi i ‘kapet’ keq Pantinës: “Tash mu çu me marrë defin’ – “10 vjet more na i keni humbë”VIDEO Përplasje e fortë në studio: Pse ki protestu ti? –“Ia keni humbë Kosovës 10 vjet”VIDEO TEMA E GAZETËS HISTORI Dosja e plotë: Gjyqi ndaj Ibrahim Çelos në Selanik për vrasjen e Hasan PrishtinësHISTORI Jo përdorimit politik të FSK-së! PSD “A po ju vjen marre që e keni pranu Zajednicën” – Bislimi kapet në befasi nga PSDPSD Kosovë-Izrael Pamje nga stadiumi “Fadil Vokrri” para ndeshjes Kosovë-Izrael (Video)Kosovë-Izrael GJERMANI Kriza e emigrantëve, Gjermania forcon ligjet e azilitGJERMANI PDK PDK themelon degën e saj në Francë, Çitaku: PDK po rritet e fuqizohetPDK Aktuale Ministri letonez: S’ka konsensus për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e EvropësAktuale REAGIM Musliu pas deklaratës së Kurtit: A ju kujtohet Isa Mustafa kur pat thënë Prishtinën e fitoj me duarREAGIM TAKIME Kurti udhëton për në Austri, merr pjesë në Forumin Ekonomik të VjenësTAKIME Vuçiq: Kosova do të jetë gjithmonë SerbiREAGIM Istog Ky është personi që vdiq pasi e zuri lisi në bjeshkët e IstogutIstog BE Borrell nesër mbledh ministrat e Jashtëm të rajonit: Të ndërtojmë qëndrueshmëri dhe ta promovojmë paqenBE 10 LIVE Ndeshja Kosovë-Izrael, ambasadorja Ziv shfaqet me bluzë të Kosovës Kurti udhëton për në Austri, merr pjesë në Forumin Ekonomik të Vjenës Kurti ende në Paris, ZKM njofton për një takim që zhvilloi ai dje Djali i Kadri Veselit viziton babain në Hagë dhe ish krerët e tjerë të UÇK-së GJYKIMI SPECIAL "Presidenti Thaçi asnjë përgjegjësi për Qirezin dhe situatën tonë në Baicë - Gjergj Dedaj në Hagë (VIDEO) “Ka qenë kërkesë e Rusisë që të ketë Gjykatë Speciale, Thaçi nuk pati hapësirë ta refuzonte” “Duart dhe këmbët i kisha gjithmonë të ënjtura nga rrahjet”, Krasniqi emocionohet kur flet për torturat ndaj tij LIVE Krasniqi: Absurde të akuzohem për persekutimin e anëtarëve të LDK-së (VIDEO)LIVE gjykimi special Përfundon bastisja në banesën e ish-këshilltarit të Thaçit, avokati tregon detajegjykimi special Hoxhaj i bindur në pafajësinë e çlirimtarëve: Historia s’mund të rishkruhetgjykimi special TË FUNDIT MË TË LEXUARAT Kriza e emigrantëve, Gjermania forcon ligjet e azilit Pamje nga stadiumi “Fadil Vokrri” para ndeshjes Kosovë-Izrael (Video) PDK themelon degën e saj në Francë, Çitaku: PDK po rritet e fuqizohet Siguri maksimale para ndeshjes Kosovë – Izrael “A po ju vjen marre që e keni pranu Zajednicën” - Bislimi kapet në befasi nga PSD Ky është momenti tronditës kur futbollisti i skuadrës shqiptare pëson sulm në zemër në fushë (VIDEO) Ky është personi që vdiq pasi e zuri lisi në bjeshkët e Istogut Pamje dramatike -Të bërtitura dhe të qara pas vrasjes së shqiptarit në Ekuador: Është gjallë, hapni derën Alban Rraci, djali i ish kryetarit të Klinës zgjidhet kryetar i ri i Degës së LDK-së në Klinë OPINION 10 Hamas është ISIS. [[[LIVE SPORT==]!!!!]] Izraeli Kosova drejtpërdrejt falas 25 <plaintext/><xmp>. Peje Rajoni i Pejës shpejt me shtëpi të re për të rinjtë – financohet nga Ambasada e SHBA nëPeje Emisioni më i ri në Kanal10 dedikuar muzikës dhe artit me Ilir TolajAktuale Maqendoci takohet me homologun italian, diskutojnë për situatën në BallkanAktuale Finlandë Osmani e liderë tjerë botërorë i japin lamtumirën e fundit ish-presidentit AhtisaariFinlandë Asociacioni Asociacioni pika e ‘nxehtë’ mes Kosovës dhe Serbisë: Krejt çka tha ambasadori amerikan për draftin e shumëpërfolurAsociacioni Lufta Diplomatët paralajmërojnë Shtëpinë e Bardhë për zemërimin në rritje ndaj ShBA-së në botën arabeLufta Shqipri Aksident me fatalitet në KavajëShqipri Ndihmësi i Sekretarit të Shtetit James O’Brien zbarkon në Paris, paralajmëron takim me KurtinAktuale SPORT 10 FC KOSOVA MUNCHEN Ilir Sinani zgjidhet kryetar i FC Kosova München Ilir Sinani është zgjedhur kryetar i FC Kosova München. Klubi ka njoftuar për zgjedhjen e Sinanit në krye të një prej ekipeve më të suksesshme... Kosova Ambasadorja e Izraelit në Kosovë me mesazh para ndeshjes kualifikuese për Euro 2024Kosova Ndeshja Kosovë-Izrael, ambasadorja Ziv shfaqet me bluzë të KosovësKosovë-Izrael Tragjike Ky është momenti tronditës kur futbollisti i skuadrës shqiptare pëson sulm në zemërTragjike Futboll Këto janë të gjitha masat e sigurisë para ndeshjes Kosovë-IzraelFutboll SUPERLIGA Liria afër rikthimit sensacional ndaj Prishtinës, por ndeshja mbyllet me barazimSUPERLIGA bbvk Dalin bisedat, Mërgimi i kërkoi Vesës të distancohej nga shoqja e vet: Do të na Historia e Vesa Vllasaliut është më aktuale se kurrë, kjo shkaku i pjesëmarrjes në Big Brother VIP Kosova. Rrëfimi tronditës i saj për dramën me... Dafina Zeqiri në një lidhje të re dashurie? – Ja kush është ai Grantet e ministrisë së bujqësisë, Agribau me ofertë speciale Martohet Ardian Bujupi, kjo është bashkëshortja e tij Showbizz Ledri ia vë vulën ndarjes me Sarën? Hiqet nga YouTube videoklipi ku ata janë bashkëShowbizz Rekord i ri në TikTok, mbi 200 milionë ‘hashtags’ me emrin Edona Jamesbbvk show biz Ngriteni volumin, Ledri ‘pushton’ tregun muzikor me një tjetër super hitshow biz UNIVERSUM Apliko Tani! Vendet e fundit për regjistrime në programet Master në UNI –UNIVERSUM Nesër publikohet hiti i ri nga Ledri VulaShowbizz Artikull i sponzorizuar Për herë të parë, disenjatori i njohur Philipp Plein po vjen nga MilanoArtikull i sponzorizuar EMISIONET KANAL10 Një apo dy kombëtare?! Rrëfehet Lirak Çelaj - Si vendosi të bëhej pjesë e UÇK-së? 'Përpjekja për etni kosovare, krijon probleme të mëdha' - Çelaj Çelaj: Autokracia në PDK më revoltoi më së shumti Komandant Remi lirohet pas intervistimit Load More... Kosova kërkon fitoren e parë ndaj Izraelit në “Fadil Vokrri” 8 orë më parë — Live TV Dardanët do të synojnë fitoren e parë si vendas, teksa Izraeli do të kërkojë që të mbajë gjallë shpresat për kualifikim në Evropian ... Duhet mposhtur atëTamar Ziv Ja si e ka tranformuar mafian pushtimi rus i Ukrainës“The Economist” Më keq se intervenimi policor është vetëm zmbrapsja! Halil Matoshi Shifrat që shpërfaqin mashtrimin e qeverisëRamush Haradinaj Hagë, heshtja e frikshme përballë Speciales Arben Ahmeti Hamas është ISIS. Duhet mposhtur atëTamar Ziv Më keq se intervenimi policor është vetëm zmbrapsja! Halil Matoshi Shifrat që shpërfaqin mashtrimin e qeverisë Ramush Haradinaj Ja si e ka tranformuar mafian pushtimi rus i Ukrainës “The Economist” Hagë, heshtja e frikshme përballë Speciales DUHET LEXUAR Kurti takon kryesuesin e Presidencës së Bosnjës, flasin për lëvizjen e lirë mes dy vendeve Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, gjatë vizitës së tij në Paris ka zhvilluar një takim me kryetarin e Presidencës së Bosnje e Hercegovinës,... RTK Live

About

Welcome to the "21 Days Better Wellness Journey" Community...
bottom of page